Ίωνας – Βίντεο βάπτισης στο 48 Urban Garden

Στο πρώτο μας ραντεβού με τη Σάρα και τον Νίκο καθυστέρησα περίπου 30 λεπτά. Με περίμεναν στο κολωνάκι σε ένα όμορφο καφέ που είχαν επιλέξει για να γνωριστούμε και να δούμε αν ταιριάζουμε για να συνεργαστούμε.

Στο δρόμο θυμάμαι έβρεχε όσο δεν είχε βρέξει φέτος και η πίεση μου είχε ανέβει στο μαξ με την σκέψη ότι είμαι ασυνεπής σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ότι είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζει. Είχα κάνει όλα τα σενάρια στο μυαλό μου φτάνοντας. Το ότι θα είναι εκνευρισμένοι και με το δίκιο τους, το ότι έχω κάνει την χειρότερη εντύπωση και πως θα το διορθώσω, το ότι θα κάτσω και δεν θα προλάβω να μιλήσω για τίποτα από τα καλά που μπορούν να μας κάνουν να συνεργαστούμε.

Κατεβαίνοντας από το αμάξι και με τις πρώτες σταγόνες να με λούζουν, αποφάσισα να βάλω το καλό μου χαμόγελο και να εμπιστευτώ την καλή ενέργεια των ανθρώπων όταν τυχαίνει κάτι απρόοπτο. Αποφάσισα να αφήσω τη στιγμή να μας πάει.

Με υποδέχθηκαν με δύο όμορφα αληθινά χαμόγελα, από εκείνα που χαμογελούν και τα μάτια. Δεν με άφησαν να δικαιολογηθώ καν, μου προσέφεραν ένα ποτήρι κρασί και με ρώτησαν αν θα ήθελα κάτι να φάω. Μου είπαν πως απολαβάνουν το χρόνο μεταξύ τους σαν ζευγάρι σε αυτό το καφέ και πως το ότι καθηστέρησα ήταν ακόμα μία ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί. Ένιωσα ευλογημένος με την προσέγγιση τους. Ανακουφησμένος σταμάτησα να σκέφτομαι και απλά ήθελα να επικοινωνήσουμε. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι επιλέγουμε τους συνεργάτες μας όπως επιλέγουμε τους φίλους και τους συντρόφους μας. Τους αγκαλιάζουμε πρώτα και μετά ακούμε τι έχουν να μας πουν.

Όταν με αγκαλιάζουν οι άνθρωποι που με επιλέγουν όχι μόνο γιατί τους αρέσουν τα βίντεο μου αλλά γιατί τους αρέσω και εγώ, έχουν κάνει το μόνο βήμα που χρειάζεται για να φτιάξουμε ένα βίντεο που θα μείνει στην καρδιά και την ψυχή μας για πάντα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις αγαπημένες μου RockPaperScissors για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, την ευγένεια τους και την εξαιρετική συνεργασία.

Ευχαριστώ επίσης πολύ τον Konstantinos Sofikitis για την άψογη συνεργασία και διακριτικότητα προς το πρόσωπο μου και την λήψη καθόλη την ημέρα.

#filmmaker : Alexis Zafeirakis
#photographer : Konstantinos Sofikitis
#planning : RockPaperScissors
#venue : 48 Urban Garden

#zisemefws
www.likeawedding.gr