Σχετικά

Ονομάζομαι Αλέξης Ζαφειράκης και γεννήθηκα το 1988 στην Πελοπόννησο όπου έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια.

Το 2006 μετακόμισα στην Αθήνα όπου εξερεύνησα διαφορετικές τέχνες, όπως η μουσική, πριν ανακαλύψω οτι το βίντεο μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης των καλλιτεχνικών μου ανησυχιών.

Έχω ταξιδέψει σε όλους τους νομούς της Ελλάδας με μία κάμερα, σε πολλά Ελληνικά νησιά για βίντεο γάμου καθώς και σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις για wedding day after.

Τα βίντεο γάμου πια έχουν σύγχρονη εικόνα υψηλής αισθητικής, θυμίζοντας κινηματογραφικές παραγωγές ή ακόμα και μουσικά βίντεο κλιπ. Η πρώτη ανάγνωση του ονόματος του site Likeawedding αναφέρεται ακριβώς σε αυτό: “Σαν γάμος”. Η δεύτερη αποτελεί μια πιο ακριβης μεταφραση: “Ένας γάμος να σου αρέσει”, καθώς έχω την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο!

Επειδή κάθε γάμος ειναι ξεχωριστός και μοναδικός, η φιλοδοξία μου είναι αντίστοιχη και για το βίντεό του. Έτσι, προτιμώ να καθορίζετε εσείς το χαρακτήρα του με το να είστε απλά ο εαυτός σας. Άλλωστε είναι σημαντικό για ένα όμορφο αποτέλεσμα να απολαύσετε την ημέρα σας και να αφεθείτε να διασκεδάσετε! Το likeawedding θα είναι εκεί να διηγηθεί την ιστορία σας με συνέπεια, ευγένεια και διακριτικότητα.

Για οποιαδήποτε απορία, αλλά και περαιτέρω πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.