Αθανάσιος – Βίντεο βάπτισης στο Μεσολόγγι

Με τον Darth Vader να κοσμεί τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι του, ο Αθανάσιος ήταν σίγουρο πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να βαδίσει ατρόμητος το μονοπάτι προς την βάπτιση του!

Κάπως έτσι παραμυθένια ξεκίνησε η βάπτιση του μικρού ατρόμητου Σταργουορσιανού!

Το μεσολόγγι το ήξερα λίγο,καθώς το είχα επισκεφθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν,αλλά αυτή τη φορά,από τη είσοδο της πόλης κιόλας ένιωσα μία αύρα θετικής ενέργειας!

Οι γονείς άνθρωποι ταπεινοί,ευγενικοί και φιλόξενοι.. όχι δεν υπερβάλω. Μία πραγματική αγκαλιά προς τους συγγενείς και φίλους που παρευρέθηκαν στη βάπτιση του γιού τους αλλά και προς εμάς τους φωτογράφους και βιντεογράφους θα έλεγα ακόμα περισσότερο!

Όπως κάθε φορά στους γάμους και στις βαπτίσεις έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό,για ένα αποτέλεσμα αντάξιο των βίντεο που θέλω να καμαρώνω για αυτά αλλά ακόμα παραπάνω για ένα βίντεο που η οικογένεια θα απολαμβάνει για χρόνια. Ίσως και ο μικρός Αθανάσιος όταν δεν θα είναι πια μικρός!

Η τελετή της βάπτισης ήταν απλή και όμορφη και το γλέντι που ακολούθησε χαρούμενο και γεμάτο θετικές και χαμογελαστές φάτσες!

Αθανάσιε σου εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι ατρόμητος και θαρραλέος σε κάθε σου βήμα σε αυτό το μεγάλο δρόμο που αποκαλούμε ζωή…